«...γιατί οι Άνθρωποι και η Γνώση καθορίζουν το Αποτέλεσμα»
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων
Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων ΑΕΙ - ΤΕΙ (Β Κύκλος)
Νέο πρόγραμμα επιδότησης για μεταποίηση γεωργικών προϊόντων
Ο Νέος Αναπτυξιακός Νόμος- Αναμενόμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ
«Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» Υποβολή προτάσεων από 19/10/2016-28/4/2017 (έως εξαντλήσεως του προϋπολογισμού)
Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ

Ο Ορθολογισμός ΑΕ με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας. Με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια Εξειδικευμένοι σύμβουλοι προτείνουν στους πελάτες μας, αποτελεσματικές λύσεις. Ειδικευμένος φοροτεχνικός – λογιστής σας παρέχει φοροτεχνικές, λογιστικές υπηρεσίες έγκαιρα και άμεσα. Συμβουλευτικές υπηρεσίες αποκλειστικά σχεδιασμένες, για την επιχείρησή σας.

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Ο Ορθολογισμός ΑΕ, είναι μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στο χώρο της αγοράς των Φορολογικών – Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των Φοροτεχνικών – Λογιστικών υπηρεσιών, της Χρηματοδότησης και Διαχείρισης Επενδυτικών Έργων, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης – Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο Τομέα.

Περισσότερα
Τι προσφέρουμε

Τι προσφέρουμε

Περισσότερα
Όραμα - Φιλοσοφία

Όραμα - Φιλοσοφία

Μέσα σε μία δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις προτεραιότητα μας η επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας. Σε μια περίοδο συνεχόμενων αλλαγών του επιχειρηματικού – φορολογικού συστήματος της χώρας, εμείς οραματιζόμαστε υγιείς- βιώσιμες εταιρείες. Την ανάλυση και σχεδίαση των στόχων σας για την στρατηγική υλοποίηση τους. Προσφέρουμε αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας επιχειρηματική ανάπτυξη. Επενδύουμε στα στελέχη μας, στην τεχνογνωσία τους και την εμπειρία.

Περισσότερα

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση

Τηλέφωνο+30 2310530423

Φαξ+30 2310551289

Emailinfo@orthologismos.gr

Γραφείο Αττικής

Διεύθυνση

Τηλέφωνο+30 2103249245

Emailinfo@orthologismos.gr

Ορθολογισμός Α.Ε.

ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ

Newsletter

Όροι & Προϋποθέσεις